Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επεσε η τιμή του πετρελαίου λόγω Ιράν

Νοεμβρίου 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ανεβαίνουν τα χρηματιστήρια μετοχών

Στην πτώση των τιμών του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές και άνοδο των τιμών στις μετοχές, οδήγησε η συμφωνία σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Στον ανοδικό απόηχο κινείται και το ελληνικό χρηματιστήριο. Ωστόσο υπάρχουν αμφιβολίες για τη διατηρησιμότητα της πτωτικής τάσης στο πετρέλαιο και κυρίως στα διυλιστήρια που πουλάνε στα πρατήρια καυσίμων.

  Η τιμή του πετρελαίου Μπρέντ σημείωσε κάμψη άνω των 2 δολ. ανά βαρέλι, στα 108,70 δολ. και οι τιμές των μετοχών στην Ευρώπη κατέγραψαν άνοδο της τάξης του 0,4%.

Ο δείκτης MSCΙ, που καταγράφει την πορεία των μετοχών σε 45 χώρες, σημείωσε άνοδο 0,2% ενώ στην Ιαπωνία, η οικονομία της οποίας εξαρτάται απόλυτα από την πορεία των πετρελαϊκών τιμών, ο κυριότερος χρηματιστηριακός δείκτης σημείωσε άνοδο 1,5%.

Η πορεία της τιμής του πετρελαίου διεθνώς

Η πορεία της τιμής του πετρελαίου διεθνώς

enet

This entry was posted on Τρίτη, Νοεμβρίου 26th, 2013 at 07:05 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply