Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποφασίζουν για νέες κινητοποιήσεις στο ΑΠΘ

Νοεμβρίου 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συνέντευξη Τύπου δίνουν στις 12.30 οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματο
Αποφασίζουν για νέες κινητοποιήσεις στο ΑΠΘΟλοκληρώνεται σήμερα η νέα 48ωρη απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του ΑΠΘ ενάντια στην διαθεσιμότητα. Και γι’ αυτό οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Αριστοτέλειο δίνουν σήμερα, στις 12.30, συνέντευξη Τύπου για να μιλήσουν για τις «τραγικές επιπτώσεις της διαθεσιμότητας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αλλά και γενικότερα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».

Υπενθυμίζεται πως χθες ο πρύτανης του πανεπιστημίου μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάθεση από μέρους μου των τριών προτάσεων και από πλευράς υπουργού σειράς προτάσεων για διευθέτηση των συνεπειών της διαθεσιμότητας ουσιαστικά άνοιξε τη συζήτηση για το μεγάλο θέμα. Οι προτάσεις προς το ΑΠΘ θα συζητηθούν και θα αξιολογηθούν από τη Σύγκλητο του ιδρύματος, που θα συνεδριάσει εκτάκτως την Τετάρτη, ενώ οι αντίστοιχες για το σύνολο των πανεπιστημίων από τη Σύνοδο των Πρυτάνεων, το Συντονιστικό της οποίας θα συνεδριάσει αύριο και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον υπουργό».

 seleo

 

 

This entry was posted on Τρίτη, Νοεμβρίου 26th, 2013 at 13:06 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply