Ο Λεβαδειακός έκαμψε εύκολα την αντίσταση του ΠανιωνίουΒαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Λεβαδειακό που επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο Ροτζέριο στο 13′ και ο Μάντζιος στο 64′ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 73′ λόγω αποβολής του Γεωργίου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με καλή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να βρει τους διαδρόμους προς τη μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού. Στο 6′ το σουτ του Κολοβού βρήκε στα πόδια αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς σημειώθηκε στο 11′ για λογαριασμό των «κυανέρυθρων», με την κεφαλιά του Κουλουχέρη από πολύ καλή θέση να περνάει άουτ.

Κι ενώ η ομάδα του Παντελή ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο, οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους οργανωμένη επιθετική προσπάθεια άνοιξαν το σκορ στο 13′. Από γύρισμα του Μουλόπουλου, ο Ροτζέριο με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Το γκολ αποδιοργάνωσε τους Νεοσμυρνιώτες κι αυτό φάνηκε στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους, στο οποίο επέδειξαν νευρικότητα και υπέπεσαν σε πολλά λάθη.

Το δεύτερο μέρος ήταν «καρμπόν» του πρώτου. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο ξεκίνημά του, είχε την κατοχή της μπάλας και σαφώς πιο απειλητικός, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία. Και την ουσία είχε στο ματς ο Λεβαδειακός, που στο 64′ με την κεφαλιά του Μάντζιου «ζευγάρωσε» τα τέρματά του και με το 2-0 πήρε σαφέστατο προβάδισμα για το «τρίποντο».

Στο 73′ ο Κολοβός έμπαινε μόνος του προς την περιοχή κι ανατράπηκε από τον Γεωργίου. Ο διαιτητής απέβαλλε αμέσως με απευθείας κόκκινη τον παίκτη του Λεβαδειακού, ωστόσο, το αριθμητικό πλεονέκτημα δε βοήθησε τους Νεοσμυρνιώτες να πετύχουν ένα γκολ και να ξαναμπούν στο ματς. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέτυχε την 4η εφετινή της νίκη, ενώ για τον Πανιώνιο ήταν η 5η ήττα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Πανιώνιος για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Κίτρινες: Λαμπρόπουλος – Κολοβός, Κούρντι, Μενδρινός, Καλτσάς

Κόκκινες: Γεωργίου 73′

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Γεωργίου, Μάγκας, Λαμπρόπουλος, Πετράτσι, Κάντζι, Ροτζέριο, Ορτέγκα (86΄ Ιωαννίδης), Μάντζιος (90΄ Βασιλείου).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος (63΄ Ντούνης), Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς (82΄ Μαρουκάκης), Κούρντι, Μενδρινός (71΄ Καμπάνταης), Κολοβός, Γιάννου.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.