Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπάρχει τελικά τρόπος να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα;

Νοεμβρίου 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Εντοπίζουμε τις αιτίες και βρίσκουμε τρόπους να απαλλαγούμε από το πρόβλημα της όψης φλοιού πορτοκαλιού

Υπάρχει, τελικά, τρόπος να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα;Χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί σχετικά με την κυτταρίτιδα, που εμφανίζεται στα σώματα της πλειοψηφίας των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού, στο κάτω μέρος (κυρίως) του σώματός μας, οφείλεται στην κατακράτηση υγρών. Υπάρχει, όμως, τρόπος να την εξαφανίσουμε;

Καταρχήν, όσον αφορά την κυτταρίτιδα, επικρατούν δύο μύθοι: ότι είναι κληρονομική, αλλά και όχι, αν μας παρουσιαστεί, δεν μπορούμε να την ξεφορτωθούμε. Ναι, είναι πολύ πιθανόν να δει κανεί γυναίκες της ίδιας οικογένειας με την όψη φλοιού πορτοκαλιού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μια κληρονόμησε κυτταρίτιδα από την άλλη, αλλά ότι δεν έχουν βρει τον τρόπο να την καταπολεμήσουν. Την κυτταρίτιδα μπορούμε να καταπολεμήσουμε κυρίως με την άσκηση, στις περιοχές όπου εκδηλώνεται, αφού σκοπός μας είναι να δυναμώσουμε τους μύες του κάτω μέρους του σώματός μας, που βρίσκονται κάτω από τον ιστό που σχηματίζει την κυτταρίτιδα. Με τις σωστές ασκήσεις μπορούμε να ξεφορτωθούμε την αντιαισθητική όψη, ενώ η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθάει δραστικά στην μείωσή της.

queen

 

This entry was posted on Δευτέρα, Νοεμβρίου 25th, 2013 at 14:21 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply