Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θεοχάρης: Στα μέσα της εβδομάδας η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης

Νοεμβρίου 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ TWITTER

Θεοχάρης: Στα μέσα της εβδομάδας η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσηςΤην Τρίτη ή την Τετάρτη θα δοθεί η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους που έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενημέρωσε μέσω twitter, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Ερωτηθείς από πολίτη για το πότε προβλέπεται να γίνει η καταβολή της προκαταβολής για την επιδότηση πετρελαίου, ο κ.Θεοχάρης απάντησε πως είναι σε επεξεργασία στα συστήματα των τραπεζών και θα κατατεθεί Τρίτη ή Τετάρτη.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση χρήστη του twitter «γιατί αργεί η προκαταβολή της επιδότησης πετρελαίου; Τί γίνεται; Έχουμε ξεπαγιάσει!!!!!» ο κ. Θεοχάρης απάντησε: «Έχει δοθεί από εμάς. Είναι σε επεξεργασία στα συστήματα των τραπεζών και θα κατατεθεί Τρίτη ή Τετάρτη».

This entry was posted on Δευτέρα, Νοεμβρίου 25th, 2013 at 08:45 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply