Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ήρθαν τα πρώτα χιόνια – Δείτε live εικόνα από την Βασιλίτσα

Νοεμβρίου 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

loading live image...VasilitsaΧιονoπτώσεις είχαμε το βράδυ στα δυτικά χιoνοδρομικά κέντρα. Το χιόνι φτάνει τα 30εκ στη Βασιλίτσα, 15-20εκ σε Καρπενήσι και Καϊμακτσαλάν και έως 15εκ σε Πισοδέρι, και Ανήλιο. Αν το χιόνι διατηρηθεί, ενδέχεται αυτό το Σαββατοκύριακο να λειτουργήσουν ορισμένα χιονοδρομικά.

Τα χιονοδρομικά κέντρα εξαρτώνται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες. Ολοι παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον τις τρέχουσες εξελίξεις του καιρού για να μάθουμε πότε θα πέσουν τα πρώτα χιόνια αλλά και πριν πάμε στο χιονοδρομικό θέλουμε να γνωρίζουμε σε τι καιρική κατάσταση βρίσκεται από άποψη χιονιού, ανέμων και θερμοκρασίας.

Κάθε φορά που θα κάνετε κλικ στην παραπάνω φωτογραφία, θα εμφανίζεται η πιο πρόσφατη εικόνα από τη βάση της “τριθέσιας καρέκλας” στη Βασιλίτσα.

This entry was posted on Δευτέρα, Νοεμβρίου 25th, 2013 at 13:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply