Ο Καρέλης μπήκε και έκανε τον Παναθηναϊκό... ΠΑΣάΕπέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε εντός έδρας στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μπεργκ (32′) και εντυπωσιακός Καρέλης (83′, +90′) που μπήκε στο ματς ως αλλαγή, ενώ για τον ΠΑΣ ισοφάρισε προσωρινά ο Ντε Βινσέντι στο 51′.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε χαλαρά το παιχνίδι και ο ΠΑΣ στο 6ο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Κοροβέσης είδε τη μπάλα να του στρώνεται έξω από την περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.

Η απάντηση των «πρασίνων» ήταν άμεση και στο 8ο λεπτό μετά από εξαιρετική ενέργεια του Φιγκερόα, που πέρασε δύο αμυντικούς, επιχείρησε το σουτ το οποίο σταμάτησε στα πόδια του Κολοβέτσιου.

Στο 13΄οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα, όταν ο Νάνο σέντραρε από τα δεξιά ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά και ο Βελλίδης μπλόκαρε ενστικτωδώς. Ότι δεν κατάφερε σε εκείνη τη φάση ο Σουηδός, το κατάφερε στο 32΄ όταν μετά από σουτ του Πράνιτς, ο Μπεργκ με τακουνάκι, έστειλε την μπάλα τα δίχτυα του Βελλίδη.

Στο 43′ ο Παναθηναϊκός έχασε άλλη μια σημαντική ευκαιρία, όταν ο πολύ καλός Μπεργκ, μπήκε στην περιοχή πέρασε έναν αμυντικό όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από την εστία του Βελλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τα Γιάννινα, καθώς στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση τους στον αγώνα κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ηταν το 51ο λεπτό, όταν μετά από πολύ όμορφη προσπάθεια του Ίλιτς, ο τελευταίος πάσαρε στον αμαρκάριστο Ντε Βινσέντι, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά ενώ κάποιος θα περίμενε τον Παναθηναϊκό να γίνει πιο δραστήριος προκειμένου να σημειώσει ένα τέρμα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς όδευε προς ισοπαλία, ο Καρέλης, που είχε περάσει ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Φιγκερόα στον αγώνα, με εκπληκτική ατομική ενέργεια και με ωραίο σουτ νίκησε τον Βελλίδη για το 2-1 στο 83′.

Ο Καρέλης κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, έπειτα από ασίστ του Μπεργκ.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Λιαούδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μέντες, Ζέκα – Ντε Βινσέντι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Λαγός (70΄ Ατζαγκούν), Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Νάνο, Σίλντενφελντ (61΄ Κουτρουμπής), Πράνιτς, Φιγκερόα (62΄ Καρέλης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος (86΄ Κρητικός), Λίλα, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες (24΄ Ρουμπουλάκου, 60΄ Κεϊτά), Βίλα, Ντε Βινσέντι, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης

 

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.