Στην πεντάδα η Καλλονή με νίκη επί του ΠλατανιάΗ τυπικά γηπεδούχος Καλλονή επικράτησε στο ΟΑΚΑ 1-0 του Πλατανιά, σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Καζάκης στο 65΄ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και έφερε τους νεοφώτιστους στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης), ενώ αντίθετα οι Χανιώτες παραμένουν λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η κρητική ομάδα ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε όμως να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Χογκ, με εξαίρεση ίσως τη φάση του 12ου λεπτού, όταν ο Μπέλιτς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε. Την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους την έχασε πάντως η Καλλονή στο 36΄, όταν η κεφαλιά του Καζάκη έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Γιωργαλλίδη.

Η Καλλονή έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 54΄, όταν ο Καζάκης έπιασε την κεφαλιά, ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μανούσος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα πολύ άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του Πλατανιά να απειλήσει με σουτ του Τόρες, το οποίο απέκρουσε ο Χογκ, όμως τελικά ήταν οι τυπικά γηπεδούχοι αυτοί που έμελλε να σκοράρουν.

Ηταν το 65ο λεπτό, όταν ο Λεοζίνιο έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Καζάκης πρόλαβε την έξοδο του Γιωργαλλίδη και με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-0. Από κει και πέρα οι νεοφώτιστοι οπισθοχώρησαν και με αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία διαφύλαξαν το προβάδισμα και πανηγύρισαν μία πολύτιμη νίκη.

Στις καθυστερήσεις, πάντως, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσει, όμως το φάουλ του Μοράλ ήταν άστοχο και το σουτ του ίδιου παίκτη (στην εκπνοή) από καλή θέση κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Καλλονή – Πλατανιάς για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: Καζάκης, Μανούσος – Τετέ

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης):
Χογκ, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Αλβες, Φαρία, Λεοζίνιο (77΄ Σιλιγαρδάκης), Γιονάν Γκαρσία, Μανούσος (85΄ Γάλας), Καζάκης (80΄ Περόνε)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Ιντζίδης, Φαϊσκα, Τετέ (63΄ Σιώπης), Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης (77΄ Μπεριάν), Τόρες, Κάταϊ (68΄ Μοράλ), Μπέλιτς

 

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.