H άτυχη κοπέλα μέχρι πέρσι δίδασκε ως αναπληρώτρια στο 1ο δημοτικό σχολείο Ψαχνών

Θρήνος στα Ψαχνά Ευβοίας για τον θάνατο της δασκάλας στη ΡόδοΣτο πένθος έχουν βυθιστεί τα Ψαχνά Ευβοίας για τον θάνατο της άτυχης δασκάλας στη Ρόδο, η οποία εντοπίστηκε το πρωί νεκρή στην περιοχή Κρεμαστή. Οι πυροσβέστες βρήκαν το άψυχο σώμα της, η οποία ήταν αγνοούμενη από χθες το απόγευμα στην Ρόδο.

Η είδηση του θανάτου της νεαρής δασκάλας βύθισε στο πένθος το χωριό από όπου κατάγεται και κατοικούσε όλα αυτά τα χρόνια με την μητέρα και τα αδέρφια της.

H άτυχη κοπέλα μέχρι πέρσι δίδασκε ως αναπληρώτρια στο 1ο δημοτικό σχολείο Ψαχνών.

“Αγαπούσε την δουλειά της και ήταν αρκετά αφοσιωμένη” είπε στο evianews.gr η δασκάλα-Αιρετός Εκπρόσωπος ΠΥΣΠΕ Εύβοιας, Μένη Καραβά. “Της άρεσε να προσφέρει στον συνάνθρωπο και συμμετείχε στο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας. Αναστασία θα μας λείψεις πολύ”.

Η 30χρονη εκπαιδευτικός έφυγε για Ρόδο με απόσπαση, πριν λίγους μήνες και τα ξημερώματα βρέθηκε νεκρή στην παραλία του χωριού Κρεμαστή, πεντακόσια μέτρα από τις εκβολές του χειμάρρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.