Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλειστό τη Δευτέρα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

24 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

“ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ” ΚΙΝΗΣΗ
Κλειστό τη Δευτέρα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Κλειστό θα παραμείνει τη Δευτέρα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μετά την απόφαση της Συγκλήτου, που επικαλείται τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα τα οποία προκαλούνται από τη διαθεσιμότητα δεκάδων διοικητικών υπαλλήλων. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, από την αρχή του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, αντιμετωπίζει τις αρνητικές συνέπειες της πολιτικής των υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που επιβάλλουν την πλήρη αποδιοργάνωση της διοικητικής λειτουργίας του».

Η Σύγκλητος υποστηρίζει, ότι η οριστική διαθεσιμότητα των 48 διοικητικών υπαλλήλων, σε συνδυασμό με την προηγούμενη προ ενός έτους διαθεσιμότητα άλλων 19 υπαλλήλων, πλήττει τις πιο καίριες και απαραίτητες δομές του Πανεπιστημίου, γεγονός που οδηγεί σε πλήρη αδυναμία λειτουργίας του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την απομάκρυνση από το ίδρυμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπαλλήλων Η/Υ, 15 στους 17 υπάγονται σε διαθεσιμότητα, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, θα βρίσκεται σε αδυναμία να διεκπεραιώσει σημαντικές διοικητικές λειτουργίες, όπως εγγραφές φοιτητών, επιλογές μαθημάτων, διανομή συγγραμμάτων, μισθοδοσίες.

ημερησία

This entry was posted on Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2013 at 20:04 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply