Επιστροφή στις νίκες με Καραγκούνη για τον Ατρόμητο

Χάρη σε γκολ του Θανάση Καραγκούνη στο 43ο λεπτό, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Βέροιας στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου διατηρείται έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα η μακεδονική ομάδα παραμένει στην τελευταία θέση με επτά βαθμούς.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της «βασίλισσας του βορρά», ο Ράτκο Ντόστανιτς κατέβασε την ομάδα του με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και κατάφερε να εξουδετερώσει πλήρως τα ατού των γηπεδούχων, που διατηρούσαν μεν την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να πλησιάσουν καν την εστία του Τζόναθαν Λόπεζ.

Έφτανε όμως ένα λάθος των φιλοξενούμενων και ένα κλέψιμο του Ιγκλέσιας στο 43′, για να ανοίξει ο Ατρόμητος το σκορ. Ο Παπαδόπουλος έβγαλε ωραία ασίστ στον Καραγκούνη, αυτός αρχικά νικήθηκε από τον Τζόναθαν, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αναγκαστική αλλαγή για τη Βέροια, αφού ο Τζόναθαν τραυματίστηκε και άφησε τη θέση του στον Αναστασόπουλο, ο οποίος μάλιστα στο 56΄ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε κοντινό σουτ του Μπρίτο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα άστοχο διαγώνιο σουτ του Μπεν στο 64΄, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος «άγγιξε» το 2-0, όμως η κεφαλιά του Λαζαρίδη προσέκρουσε στο δοκάρι. Οι τελευταίες προσπάθειες της Βέροιας για την ισοφάριση δεν απέδωσαν κάτι, αφού ο Μπεν στο 88΄ ήταν και πάλι άστοχος, κι έτσι οι γηπεδούχοι κράτησαν τους τρεις βαθμούς.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ατρόμητος-Βέροια για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Ταυλαρίδης – Μπαργκάν, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Σισοκό

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (81΄ Γεωργίου), Ούμπιντες, Δημούτσος (90΄ Καραμάνος), Μπρίτο (72΄ Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Τζόναθαν (46΄ Αναστασόπουλος), Μρντάκοβιτς (58΄ Μάνος), Μπεν, Σισοκό, Σιόντης, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Οστοϊτς, Αποστολόπουλος (77΄ Τζημογιάννης), Τραπ

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.