Ο Μακρής… χάλασε το ντεμπούτο του Λόρι Σάντσεζ στον Απόλλωνα

Ο Μακρής... χάλασε το ντεμπούτο του Λόρι Σάντσεζ στον ΑπόλλωναΤη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο ΟΦΗ, που επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής. Ο Μακρής στο 28′ σημείωσε το νικητήριο γκολ για τους Κρήτες, που ξέφυγαν κάπως από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε αντίθεση με την «ελαφρά ταξιαρχία», η οποία παραμένει στις τελευταίες θέσεις.

Μετά από ένα κακό πρώτο 20λεπτο, όπου το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Περογαμβράκη (τραυματίστηκε στον αστράγαλο), οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και απείλησαν για πρώτη φορά στο 27΄, με τον Τζόρβα να αποκρούει το σουτ του Κάλαϊτζιτς. Ενα λεπτό αργότερα, Παπάζογλου και Ζε Εντουάρντο έπαιξαν… βόλεϊ με κεφαλιές μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα και ο Μακρής με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα (34΄), ο ΟΦΗ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, καθώς ο Ζε Εντουάρντο βρέθηκε απέναντι από τον Τζόρβα, ο οποίος όμως έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Λόρι Σάντσεζ πρέπει να προβληματίστηκε πολύ στο ντεμπούτο του, βλέποντας τους παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας» να είναι ακίνδυνοι σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Απείλησαν για πρώτη φορά στο 56΄, όταν η κεφαλιά του Κόρμπου από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ, όμως η ευκαιρία αυτή αποδείχθηκε… αναλαμπή. Ο ΟΦΗ κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη και μάλιστα είχε ευκαιρίες με τους Ζε Εντουάρντο και Κουτσιανικούλη να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Απόλλων – ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Καμαρά, Πετρόπουλος, Γκουέλα, Κανακούδης, Μίνγκας – Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβαρες, Δεληζήσης (40΄ Παπαζαχαρίας), Κανακούδης, Καμαρά, Κόρμπος, Φαρινόλα, Διαμάντης (55΄ Μίνγκας), Γκουέλα (70΄ Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος

ΟΦΗ (Σα Πίντο):
Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης (90΄ Βερόν), Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (6΄ Μονιάκης / 68΄ Ογιος), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες

 

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.