Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Η Χρυσή Αυγή μήνυσε τους έξι «προστατευόμενους μάρτυρες»

Νοεμβρίου 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σε δικαστικό έγγραφο τους κατονομάζει και στρέφονται εναντίον τους

Η Χρυσή Αυγή μήνυσε τους έξι «προστατευόμενους μάρτυρες»Σε μήνυση κατά των έξι προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης. Δικαστικοί κύκλοι μιλούν για «ενέργεια αντιπερισπασμού» των μελών της Χρυσής Αυγής ενώ βουλευτές της μιλούν για κύρια ενέργεια στην προσπάθεια αμφισβήτησης του κατηγορητηρίου.

Στο επτασέλιδο δικαστικό έγγραφο κατονομάζονται οι πέντε εκ των έξι προστατευόμενων μαρτύρων και επιχειρείται να αμφισβητηθεί η μαρτυρία τους και η «γνώση» τους για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της οργάνωσης. Μάλιστα στην μήνυση φέρεται να σημειώνεται ότι δύο εκ των «προστατευόμενων μαρτύρων» δεν ήσαν ποτέ μέλη της οργάνωσης όπως οι ίδιοι κατέθεσαν. Επιπλέον επιχειρείται να αμφισβητηθούν πολλά σημεία της κατάθεσής του όπως για την περίπτωση της βομβιστικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο που αποδόθηκε σε «ενέργειες μπράβων», σε τραυματισμούς πολιτών στο κτίριο του παλιού Εφετείου της Αθήνας στην επιχείρηση εκκένωσης από λαθρομετανάστες και άλλα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Βήματος” ήδη τα τελευταία 24ωρα εξετάζονται από το Πλημμελειοδικείο της Αθήνας που ερευνά το περιεχόμενο της μήνυσης, βουλευτές και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για μια νέα παράλληλη έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

This entry was posted on Σάββατο, Νοεμβρίου 23rd, 2013 at 12:34 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply