Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους, πληροφορίες για δύο αγνοούμενους- Δείτε τις φωτογραφίες

Απίστευτες εικόνες καταστροφής στη ΡόδοΕικόνες που σοκάρουν είναι οι αυτές από τη Ρόδο, μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν χθες το νησί με αποτέλεσμα δύο γυναίκες να έχουν ανασυρθεί νεκρές και ακόμα δύο άνθρωποι να αγνοούνται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όπως γράφει τα ροδιακά μέσα ενημέρωσης, τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι εκτός από τον 50χρονο δάσκαλο που αγνοείται από χθες, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη γέφυρα του ποταμού της Κρεμαστής- με αποτέλεσμα μία 27χρονη εκπαιδευτικός να χάσει τη ζωή της- αγνοείται επίσης και ο σύζυγος της πρώτης γυναίκας που είχε εντοπιστεί νεκρή στο ίδιο ρέμα χθες βράδυ.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πρόκειται για μία 54χρονη, κάτοικο Παστίδας, ενώ αγνοείται ο 63χρονος σύζυγός της που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο. Το όχημα της οικογένειας βρέθηκε, ο άνδρας όμως,μέχρι στιγμής, όχι.

Για τη νεαρή δασκάλα που βρήκε τραγικό θάνατο, αναφέρεται πως καταγόταν από τα Ψαχνά Ευβοίας και ήταν νεοδιορισμένη στο σχολείο του Παραδεισίου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται πυρετωδώς και για το σκοπό αυτό έφτασαν στο νησί δυνάμεις της ΕΜΑΚ και δύτες.

Οι εικόνες από τις πλημμύρες και τις καταστροφές στη Ρόδο προκαλούν σοκ, ενώ οι πληγείσες περιοχές έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δείτε τις φωτογραφίες

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.