Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στα υπό εξέλιξη έργα στις Τοπικές Κοινότητες Πηγαδίτσας και Δοτσικού

21 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάϊο Κόραβο, επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Παγαδίτσας στην οποία πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του εσωτερικού οδικού δικτύου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Δοτσικού όπου και ενημερώθηκε από τους αναδόχους των έργων εκτέλεσης: «Ανάπλαση –Αναβάθμιση οικισμού Δοτσικού» και «Αντιστήριξη πρανών οδών» για την πορεία των εργασιών.


Ο Δήμαρχος αμέσως μετά εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πρόοδο των εργασιών και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και τόνισε ότι η ολοκλήρωση των έργων θα συμβάλλουν τόσο στην ασφαλή μετακίνησή των δημοτών όσο και στην αισθητική αναβάθμιση των περιοχών, ενώ ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δοτσικού θα υλοποιηθεί, αφού η κατασκευή της γέφυρας θα λύσει οριστικά το πρόβλημα που υπήρχε στη μετακίνησή τους μέσα στο χωριό.

This entry was posted on Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2013 at 21:29 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply