Αναζητείται ένας 48χρονος και ο συνεργός του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών – Σύλληψη πέντε ατόμων στην Πτολεμαΐδα για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Εξιχνιάστηκαν την Τετάρτη (20-11) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης Γρεβενών, τρεις κλοπές που διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας (20-11-2013) στην περιοχή των Γρεβενών.
Συγκεκριμένα, ύστερα από επισταμένη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών καταστημάτων που διαπράχθηκαν στην Τρικοκκιά και μία στο Τριφύλλι.

Ως δράστης φέρεται ο 48χρονος, ο οποίος μαζί με ένα ακόμη άτομο, χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια μεθοδολογία, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, ένα φορητό Η/Υ και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ περίπου.

Ο 48χρονος και ο συνεργός του αναζητούνται εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης.

Σύλληψη πέντε ατόμων στην Πτολεμαΐδα για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

ναρκωτικα ΠτολεμαΐδαΚατασχέθηκαν 567 σπόροι κάνναβης , περίπου 100 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης

Tην Τετάρτη (20-11-2013) τις μεσημβρινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν τρία άτομα, δύο άνδρες (41 και 61 χρονών) και μία 27χρονη γυναίκα για αγορά ναρκωτικών και δύο ακόμη (48 και 26 χρονών) για διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθησαν σταδιακά ο 41χρονος, ο 61χρονος και η 27χρονη, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, τις οποίες είχαν αγοράσει λίγο νωρίτερα από τον 48χρονο.
Στη συνέχεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη ο 26χρονος, την ώρα που επιχειρούσε να πουλήσει κάνναβη στην 27χρονη.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 48χρονου βρέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, σπόροι κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης, ενώ στο σπίτι του 26χρονου βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, ένας μεταλλικός τρίφτης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• μικροποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,7 γραμμαρίων,
• κάνναβη, βάρους 98,3 γραμμαρίων,
• 567 σπόροι κάνναβης,
• 2 μεταλλικοί τρίφτες και
• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.