Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προτάσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών για το κτιριακό…

Νοεμβρίου 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Παρέμβαση κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποίησε την Δευτέρα 18-11-2013 η Ένωση μας, θέτοντας προς συζήτηση ως εκτός ημερήσιας διάταξης ζήτημα, αυτό των πρόσφατων δηλώσεων του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ στα τοπικά ΜΜΕ σχετικά με την προσθήκη κτιριακής δομής στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών που θα αυξήσει τη χωρητικότητα του ώστε να εδραιωθεί η λειτουργία του ως μοναδικού στη Βόρεια Ελλάδα.

   Απαντώντας ο κ. Δήμαρχος, ανέφερε ότι πράγματι έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές για την παραχώρηση στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων του ήδη υφιστάμενου κτιρίου της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών, εφόσον όμως αποφασισθεί η οριστική παύση λειτουργίας της.

  Κατόπιν αυτού και σε συνδυασμό με την ανεπίλυτη γραφειοκρατική εμπλοκή της διαδικασίας μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο εγκαταλελειμμένο κτίριο του ΟΓΕΕΚΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ» τονίσαμε προς το Δημοτικό Συμβούλιο τη θέση μας πως η πλέον προσφορότερη και αμεσότερη λύση για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος της Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, είναι η μεταστέγαση της στο νέο ημιτελές κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων του οποίου η αποπεράτωση εγκαταλείφθηκε οριστικά από τον εργολάβο που το είχε αναλάβει λόγω εξάντλησης των σχετικών κονδυλίων.

  Επιπρόσθετα αναφέραμε ότι η προτεινόμενη λύση θα μπορέσει να καλύψει ακόμη και τις ανάγκες στέγασης της Π.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ή άλλων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της με ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων για το δημόσιο, αλλά και να διευκολύνει την πρόσβαση των συμπολιτών μας προς των Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση το αν θα λειτουργήσει ή όχι η υφιστάμενη Σχολή Αστυφυλάκων με οποιονδήποτε τρόπο ήθελε αποφασισθεί, αφού πρόκειται για εντελώς ξεχωριστή κτιριακή εγκατάσταση.

   Ο κ. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ δεν είχε καμία αντίρρηση επί της προτάσεως μας, γεγονός το οποίο μας ικανοποιεί, αναμένουμε όμως και να υποστηριχθεί.

    Συνάδελφοι, δυστυχώς ο αγώνας για το αυτονόητο πρέπει να συνεχισθεί αμείωτα και εφόσον σύντομα δεν υπάρξουν οριστικές λύσεις, σας καλούμε σε ετοιμότητα για να τον κλιμακώσουμε στο μέγιστο βαθμό.

Δ Ε Ν     Ε Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε.   Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε !!!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χρήστος Τριγώνης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κωνσταντίνος Λάχανος

This entry was posted on Τετάρτη, Νοεμβρίου 20th, 2013 at 07:26 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply