Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η νέα ταινία animation της Ντίσνεϊ «Αεροπλάνα» μόνο για μία μέρα, ξανά, στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών

Νοεμβρίου 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Δείτε το trailer

«Αεροπλάνα»: Η νέα ταινία animation της Ντίσνεϊ

Η τελευταία ταινία animation από τα στούντιο της Ντίσνεϊ είναι τα «Αεροπλάνα». Πρόκειται για την ιστορία του Ντάστι, ενός αεροπλάνου που ψεκάζει καλλιέργειες και που  ονειρεύεται να τρέξει σε αγώνες.

Το κυριότερο είναι ότι ο Ντάστι τρέμει τα ύψη, καθώς πάσχει από υψοφοβία. Παρόλους τους φόβους του και χάρη στην ενθάρρυνση του μέντορά του, Σκίπερ, ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο πρωταγωνιστής με τον ένα κινητήρα και τους μόλις 680 ίππους καταφέρνει να κριθεί, οριακά βέβαια, υποψήφιος για να διαγωνιστεί.

Σκηνοθέτης των «Αεροπλάνων» της Ντίσνεϊ, είναι ο Κλέι Χολ, ενώ η παραγωγή είναι του ιδιαίτερα ταλαντούχου, Τζον Λάσιτερ.

Η ταινία παίζεται εδώ και λίγο καιρό στους κινηματογράφους, η φωνή του Ντάστι στα ελληνικά ανήκει στον Γιώργο Καπουτζίδη και φιλοδοξεί να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία των «Cars».

To Trailer:

Μόνο μία μέρα:

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 17:00 & 18:30

This entry was posted on Τετάρτη, Νοεμβρίου 20th, 2013 at 09:36 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΚΕΓ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply