Ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες!- Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας Γρεβενών

ΑΡΧΕΙΟΤραγικό τέλος είχε τελικά η περιπέτεια του 33χρονου κυνηγού από το Βόλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε χαράδρα που βρίσκεται προς το χωριό Έξαρχος Γρεβενών, στο δρόμο από το Παλαιόκαστρο Βοϊου.

Η σορός του 33χρονου μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης μετά από πολλές ώρες, καθώς ο άτυχος άντρας έπεσε σε μια ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή και οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και οι διασώστες χρειάστηκαν πολύ χρόνο για τον απεγκλωβισμό του.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, από τα πρώτα λεπτά της πτώσης του 33χρονου, ήταν μαζί του και φίλος του με τον οποίο κυνηγούσαν μαζί, ενώ ο άτυχος άντρας τις πρώτες ώρες διατηρούσε τις αισθήσεις του. Παραμένουν άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν στον τραγικο θάνατο του 32χρονου κυνηγού, ενώ πιθανολογείται πως είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση ή εσωτερική αιμορραγία. Φως στα αίτια θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

kozanimedia

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας Γρεβενών:
Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου από πτώση κατά τη διάρκεια θήρας

Χθες (17-11-2013) το πρωί, στο όρος Βούρινος της Τ.Κ. Παλαιοκάστρου 33χρονος ημεδαπός έπεσε σε χαράδρα και τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια θήρας.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος ενώ κυνηγούσε με φίλο του σε δύσβατη και απόκρημνη περιοχή, έπεσε σε χαράδρα και τραυματίστηκε. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό και διάσωσή του από τις αστυνομικές δυνάμεις, την Π.Υ. Κοζάνης, το Ε.Κ.Α.Β. και εθελοντικές ομάδες διάσωσης που μετέβησαν στον τόπο, ο παθών εξέπνευσε τις απογευματινές ώρες.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.