Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο διαδικτυακό κάλεσμα των “Φίλων της Μυρτούς” …

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα των “Φίλων της Μυρτούς”, προκειμένου να συγκεντρωθούν 25.000 δολάρια για να μπορέσει το 16χρονο κορίτσι να αποκτήσει ένα ειδικό μηχάνημα, που είναι απαραίτητο για τη διατροφή και την επικοινωνία της.

Μέσα σε λίγα 24ωρα από από τη στιγμή που “ανέβηκε” η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα youcaring.com, που δημιουργήθηκε, όχι μόνο συγκεντρώθηκε το προαναφερόμενο ποσό αλλά σχεδόν εις διπλούν.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (16/11) έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 47.300 δολάρια, με τον απλό κόσμο που προσέφερε ό,τι μπορούσε από το υστέρημα του, να δείχνει ότι παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, υπάρχει πάντα “χώρος” για ανθρωπιά και αγάπη.

Πολλά είναι, άλλωστε, και τα μηνύματα που στέλνονται για την υγεία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, με ευχές το άτυχο κορίτσι να αφήσει πίσω του γρήγορα τον Γολγοθά, που της έτυχε να περάσει, και να επανέλθει γερή και δυνατή.

Ανθή Κουτσουμπού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.