«Αιμορραγική νέκρωση του εντέρου» η αιτία θανάτου του

Σοκ στα Τρίκαλα με τον ανεξήγητο θάνατο μέχρι στιγμής του 21χρονου Τρικαλινού φοιτητή Κώστα Κοκόρα του Δημητρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr o άτυχος νέος είχε πάει το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο Τρικάλων, με αναφερόμενους πόνους στο στομάχι και εμετούς.

Αφού νοσηλεύτηκε για περίπου 2 ώρες στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και βγήκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις αίματος, οι οποίες ήταν πολύ καλές, αποχώρησε από το Νοσοκομείο περίπου στις 10:00 λαμβάνοντας  τις κατάλληλες ιατρικές οδηγίες.

Περίπου στις 2:00 χθες τα ξημερώματα όμως, ο 21χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην οδό Παπάγου. Ο πατέρας και η αδερφή του που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά ο 21χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τους οικείους, ο 21χρονος είχε πτώση στο μπάνιο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο πατέρας Δημήτριος Κοκόρας με καταγωγή από το Καλοχώρι Καλαμπάκας, ασχολείται με την κτηνοτροφία, ενώ είναι και μουσικός. Η μητέρα Ελένη Καπογιώργου, παλιά εργαζόταν στο Νοσοκομείο και μετά στη Νομαρχία Τρικάλων, όπου και συνταξιοδοτήθηκε, γνωστή και από την πολιτική δραστηριότητα.

«Αιμορραγική νέκρωση του εντέρου» η αιτία θανάτου του 21χρονου Κώστα Κοκόρα

Κατόπιν συνεννοήσεως με την δικηγόρο της οικογένειας κα Χρύσα Ντιντή, δημοσιοποιεί το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, όπου διενεργήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, του άτυχου 21χρονου Τρικαλινού Κώστα Κοκόρη.
Το πόρισμα αναφέρει πως ο θάνατος του Κώστα Κοκόρη, προήρθε από «Αιμορραγική νέκρωση του εντέρου».

trikalaola

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.