Πεντάρα για τις Ελπίδες!Στην κορυφή του ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αναρριχήθηκε η Εθνική ελπίδων μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί της Σουηδίας.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων στην Κατερίνη όπου διέλυσε 5-1 την αντίστοιχη της Σουηδίας για να βρεθεί στην πρώτη θέση των προκριματικών του ομίλου και να κάνει σημαντικό βήμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Μόλις στο 4’ ο Διαμαντάκος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κώστα Τσάνα με τον Μαυρία στο 19’ να διπλασιάζει τα τέρματα.

Οι Σκανδιναβοί αντέδρασαν στο 38’ με τέρμα του Χργκότα, ωστόσο στο 41’ ο Κάλγκρεν έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με τον Ποτουρίδη να ευστοχεί και να κάνει το 3-1 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα μας και με τα τέρματα των Κολοβού (47’) και Καρέλη (88’) διαμορφώθηκε το εμφατικό 5-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Λαγός, Κολοβός, Μπουχαλάκης (79’ Σιώπης), Μαυρίας, Διαμαντάκος (68’ Βέλλιος), Γιαννιώτας (61’ Καρέλης).

ΣΟΥΗΔΙΑ: Κάλγκρεν, Γιόχανσον, Μιλόσεβιτς, Χόλμεν, Λεβίτσκι, Σίλβερχολτ (78’ Κονάτε), Χάλμπεργκ (46’ Κουάισον), Κλάεσον, Ισάκ, Χργκότα, Θερν (43’ Στρέμπεργκ)

onsports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.