Το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θέλει να κάνει απόψε η εθνική μας κόντρα στη Ρουμανία μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους, που αναμένεται να γεμίσουν το “Γ. Καραϊσκάκης” και να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA. Χθες ο Φερνάντο Σάντος έδωσε σύνθημα νίκης δηλώνοντας μεταξύ άλλων

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Σε αγώνες μπαράζ τα πάντα μπορούν να κριθούν από την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι αγώνες μπαράζ είναι ένα παιχνίδι που μοιράζεται σε δύο ημίχρονα, ένα την Παρασκευή κι ένα την Τρίτη. Σίγουρα θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, εκτός από την ψυχολογική πίεση που υπάρχει. Εμείς θέλουμε να είμαστε στο Μουντιάλ, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους Ρουμάνους. Είναι σημαντική η διαχείριση αυτής της ψυχολογικής πίεσης Δεν έχουμε την αλαζονεία να πιστεύουμε πως είμαστε καλύτεροι, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και πιστεύουμε πως εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα περάσουμε στο Μουντιάλ. Έχω απεριόριστη πίστη στους ποδοσφαιριστές μου, γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος. Το πάθος για να διακριθούμε σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση που θα χρειαστεί πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να περάσουμε στο Μουντιάλ“.

Ο Φερνάντο Σάντος κρατά κλειστά τα χαρτιά του ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και ο Σιόβας με τον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο στην διάταξη του 4-3-3 οι Τζιόλης, Μανιάτης και Κατσουράνης έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα ενώ πίσω από τον Μήτρογλου που δείχνει να είναι το φαβορί σε σχέση με τον Γκέκα θα είναι οι Σαμαράς (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά).

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ακόμα οι Μανωλάς, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας.

Η Ρουμανία θέλει πολύ την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλωστε θα είναι η πρώτη της παρουσία στη διοργάνωση μετά το 1998. Ο Βίκτορ Πιτσούρκα θέλει από την ομάδα του να σκοράρει, καθώς θεωρεί πως η αντίστοιχη ελληνική δεν μπορεί να φτάσει σε μεγάλο σκορ.

Εκτός των πλάνων του είναι ο κεντρικός αμυντικός Βλαντ Κίρικες. Θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους Ταταρουσάνου (τερματοφύλακας), Γκοϊάν, Γκάρντος (στόπερ), Ρατ (δεξί μπακ), Μάτελ (αριστερό μπακ), Μπουρτσεάνου, Λάζαρ (κεντρικά χαφ), Τανάσε (αριστερό εξτρέμ), Νικολίτα (δεξί εξτρέμ), Μαξίμ (επιτελικό χαφ) και Μάρικα (σέντερ φορ). Στον πάγκο θα είναι οι Λόμποντ, Παντιλίμον, Λούτσιν, Γκάμαν, Λατοβλέβιτσι, Τόρζε, Κότσις, Χόμπαν, Στάνκου, Γκρόζαβ, Κεσερού, Νικουλάε. Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Μπουρτσεάνου, Μάρικα Γκάρντος και Γκροζάφ.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.