Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σε κώμα ο πρώην πρόεδρος Γλαύκος Κληρίδης

Νοεμβρίου 15th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σε κώμα έχει πέσει ο πρώην πρόεδρος (1993-2003) της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική της Λευκωσίας. Ο ειδικός παθολόγος, Μπάμπης Νικολαΐδης, δήλωσε  ότι η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου «είναι μη αναστρέψιμη».

Η υγεία του κ. Κληρίδη επιδεινώθηκε από νεφρική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε ο υψηλός διαβήτης. «Φοβόμασταν πρόβλημα από την καρδιά του, αλλά αυτή δουλεύει σαν ρολόι», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Νικολαΐδης.

Ο 94χρονος βετεράνος πολιτικός έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Τον Γλαύκο Κληρίδη επισκέφθηκαν ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου, ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο στενότατος συνεργάτης Παντελής Κούρος και άλλοι.

Ο κ. Ομήρου, αναχωρώντας από την κλινική ευχήθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

This entry was posted on Παρασκευή, Νοεμβρίου 15th, 2013 at 06:10 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply