Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην Καστοριά ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας…

Νοεμβρίου 14th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι το Σάββατο (23-11) θα βρίσκεται στην Περιφερειακή  Ενότητα Καστοριάς μετά από πρόσκληση μας ο Υφυπουργός των Εξωτερικών κ. Δημήτρης Κούρκουλας.

Η επίσκεψη αυτή γίνεται στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που  έχει αναλάβει η Περιφερειακή Επιτροπή για ένα μεγάλο εύρος ζητημάτων που απασχολούν την ακριτική μας περιοχή και στα πλαίσια του διαλόγου για την έξοδο από την κρίση.

Η διήμερη επίσκεψη του Υφυπουργού περιλαμβάνει ανοιχτή σύσκεψη στο αμφιθέατρο της ΕΔΗΚΑ στην Καστοριά, το Σάββατο 23-11-2013, με προσκεκλημένους όλους τους φορείς της Δυτικής Μακεδονίας και όλες τις επιχειρήσεις του εξαγωγικού εμπορίου της Δυτικής Μακεδονίας.

Στα πλαίσια αυτά ο κ. Δημήτρης Κούρκουλας θα κάνει εισήγηση με τίτλο «Η νέα πολιτική εξωστρέφειας: προοπτικές για τις ελληνικές επιχειρήσεις, ως μέσο εξόδου από την κρίση». Θα ακολουθήσει διάλογος με τους παρευρισκόμενους για ζητήματα που αφορούν το εξαγωγικό εμπόριο.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και ώρα 19.00 θα κάνει πολιτική ομιλία  στην αίθουσα Αριστοτέλης του ξενοδοχείου Έσπερος στην Καστοριά.

Παράλληλα θα έχει συναντήσεις με φορείς για ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας.

Για την Περιφερειακή Επιτροπή

ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ

This entry was posted on Πέμπτη, Νοεμβρίου 14th, 2013 at 19:52 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply