Για τα μπαράζ με τη Ρουμανία

Ο Σάντος άκουσε 24 «παρών» στην «πρώτη» της Εθνικής

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας για την προετοιμασία εν όψει των αγώνων μπαράζ με τη Ρουμανία. Και οι 24 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκαν στις  εγκαταστάσεις της Εθνικής στον Αγιο Κοσμά και το πρόγραμμα περιλάμβανε χαλάρωμα μιας και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαν την Κυριακή αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Γιώργος Σαμαράς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός σκισίματος στο γόνατο. Βάσει των πρώτων εκτιμήσεων αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Έτσι, η απουσία του δεν προκαλεί ανησυχία στον Φερνάντο Σάντος, αφού αναμένεται τις επόμενες μέρες να τον εντάξει κανονικά στα πλάνα του.

Ουσιαστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του στην σημερινή προπόνηση (12/11, 16:30), ενώ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν της τιμωρίας του Παναγιώτη Κονέ που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς.

Στο όριο των καρτών είναι και οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φορτούνης και Σαλπιγγίδης.

Φορτούνης: «Να κρατήσουμε το το μηδέν και να σκοράρουμε»

Στο μεταξύ, ο Κώστας Φορτούνης χαρακτήρισε κομβικό το πρώτο ματς της Εθνικής με τη Ρουμανία στο Καραϊσκάκη. Μεταξύ άλλων, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε στο περιθώριο της προπόνησης της Εθνικής ότι: «Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Απομένουν δύο παιχνίδια. Το πρώτο είναι στην έδρα μας. Έχουμε δείξει πως εύκολα ή δύσκολα τα παίρνουμε τα παιχνίδια που δίνουμε στο γήπεδό μας. Με ένα καλό αποτέλεσμα την Παρασκευή, την Τρίτη θα πάμε στη Ρουμανία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Εμείς ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Πρέπει στον πρώτο αγώνα να μην δεχθούμε γκολ και όποτε μας δοθεί η ευκαιρία να σκοράρουμε».

Δείτε την προπόνηση:

Video streaming by Ustream

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Γκέκας (Κόνιασπορ).

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.