ΘΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Δυο μήνες εκτός ο Μέσι!Πολύ άσχημα νέα για την Μπαρτσελόνα, καθώς οι χθεσινές εξετάσεις του Λιονέλ Μέσι έδειξαν ότι ο Αργεντινός έχει υποστεί θλάση στον αριστερό του δικέφαλο κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι με οκτώ εβδομάδες!

Ο Μέσι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό του μηρό στον χθεσινό (10/11) αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις και βγήκε ως αλλαγή στο 19΄.  Υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και το πόσο χρόνο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Τα νέα ήταν άσχημα για την Μπαρτσελόνα, καθώς φαίνεται ότι θα χάσει τον Μέσι για όλο το υπόλοιπο του χρόνου και το πιο πιθανό είναι ο Αργεντινός να αγωνιστεί ξανά στο τέλος του 2013 ή στις αρχές του 2014, με πιθανότερη ημερομηνία τις αρχές Ιανουαρίου.

Το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας θα γίνει στην Βαρκελώνη και το δεύτερο στο Μπουένος Άιρες.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Μέσι παθαίνει θλάση στον δικέφαλο αυτό τον χρόνο, αλλά είναι για πρώτη φορά στο αριστερό πόδι, τραυματισμοί ενδεικτικοί της ταλαιπωρίας που έχει «τραβήξει» όλα αυτά τα χρόνια.

sentragoal

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.