Ισόπαλοι (2-2) στη βροχή Αστέρας Τρίπολης και ΞάνθηΗ παράδοση που θέλει την Ξάνθη να μην έχει ηττηθεί ποτέ από τον Αστέρα στην Τρίπολη, συνεχίστηκε και φέτος. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Εντό (12΄), Ουσέρο (81΄), ενώ για την Ξάνθη σκόραραν οι Κάλβο (37΄), Σολτάνι (42΄).

Πιο δυνατά ξεκίνησαν το ματς οι γηπεδούχοι και στο 12ο λεπτό από κόρνερ του Ουσέο στο πρώτο δοκάρι, ο Ντε Μπλάσις πήρε την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Εντό έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Από το “πουθενά” ήλθε η ισοφάριση της Ξάνθης στο 37΄ όταν ο Κάλβο εκτέλεσε φάουλ “γεμίζοντας” στην περιοχή και ο Ερνάντες δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα του.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπαξεβανίδης σέντραρε από δεξιά, ο Σολτάνι σηκώθηκε και με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Ολική επαναφορά για τους Ακρίτες μέσα σ΄ένα πεντάλεπτο, με τον Αστέρα να πηγαίνει στα αποδυτήρια χωρίς καλά-καλά να προλάβει να συνειδητοποιήσει πώς βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η καταρρακτώδης βροχή διευκόλυνε τους φιλοξενούμενους που δεν κινδύνευσαν μέχρι το 70΄. Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα της Τρίπολης ανέβασε ρυθμούς, πίεσε πιο έντονα και έφτασε δύο φορές κοντά στην ισοφάριση μέσα σε δύο λεπτά (73΄ Ζησόπουλος, 74΄ Ντε Μπλάσις).

Τελικά, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 81΄ με τον Ουσέρο να προλαβαίνει τον Χοσέμι και να παραβιάζει την εστία του Τσέμα. Στο 87΄ αποβλήθηκε ο Χοσέμι που χτύπησε εκτός φάσης τον Μπαράλες, ενώ στο 90΄ ο Σολτάνι έχασε απίστευτη ευκαιρία, σε κενή εστία, να δώσει τη νίκη στην Ξάνθη. Στο 91΄ ο διαιτητής ακύρωσε καθαρό γκολ της Ξάνθης για φάουλ στον τερματοφύλακα, απόφαση που ξεσήκωσε -δικαιολογημένα- τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Στις καθυστερήσεις (90+5) οι γηπεδούχοι είχαν δοκαρί με τον Χουάνμα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητές: Κοτσιαύτης

Κίτρινες : Ουσέρο. Μπαράλες, Λουϊ, Ντε Μπλάσις, Ζησόπουλος – Μαρίν, Κάλβο, Μάρτινς, Μπαξεβανίδης, Μάνταλος, Μπέρτος

Κόκκινη : Χοσέμι (87΄)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
(Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Λουϊ, Ουσέρο, Εντό, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Μουνάφο (57΄ Χουάνμα), Ναβάρο (67΄ Καράσκο)

ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Μάρτινς, Γούτας, Χοσέμι, Μαρίν (46΄ Σολάρι), Ντιέ (90΄ Ράνος), Μάνταλος, Σολτάνι, Κάλβο (76΄ Μπέρτος), Φλίσκας

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.