Να περάσει ο επόμενος!Εκεί μέσα δεν χάνει και κάνει «κουμάντο»! Ο Παναιτωλικός χάρη στα δύο τέρματα του Μπικέι (17’, 50’) πήρε μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο με σκορ 2-1 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Προς στιγμήν είχαν ισοφαρίσει οι Βοιωτοί με τον Μουλόπουλο (43’), αλλά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κονέ (55’).

Τέταρτη εντός έδρας νίκη για τα «καναρίνια» που διεύρυναν το αήττητο στο «σπίτι» τους για φέτος στα έξι ματς και ανέβηκαν σε θέσεις… πλέι οφ!

Το ματς
Ο Παναιτωλικός μπήκε με… φουλ όρεξη στο παιχνίδι. Από τα πρώτα λεπτά έκλεισε στα καρέ του τον Λεβαδειακό, πίεζε ασφυκτικά κι αφού «απείλησε» δύο φορές με τον Μπόγιοβιτς, εν τέλει άνοιξε το σκορ! Μετά από συνεχόμενα κόρνερ, ο Θεοδωρίδης έκανε την εκτέλεση, η άμυνα των Βοιωτών «κοιμήθηκε» με αποτέλεσμα ο Μπικέι να το επωφεληθεί και να κάνει το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

Η πίεση συνεχίστηκε για λίγα ακόμα λεπτά και χαρακτηριστικό είναι πως η κατοχή της μπάλας ήταν στο 78% υπέρ των «καναρινιών»! Σιγά-σιγά όμως τα… καύσιμα των γηπεδούχων εξαφανίζονταν και οι «πράσινοι» άρχιζαν να παίρνουν πρωτοβουλίες και να ισορροπούν το παιχνίδι. Και αυτή τους η προσπάθεια μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Μουλόπουλος από τα δεξιά έκανε μια σέντρα-σουτ και η μπάλα κατέληξε με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα του Ράφαελ, αναγκάζοντας τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτήσουν, παρά την «παγωμάρα» της ισοφάρισης στο 43’.

Το δίδυμο της… επιτυχίας στο πρώτο γκολ του Παναιτωλικού συνεργάστηκε ξανά με την έναρξη του δεύτερου μέρους! Ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε το στημένο, ο Μπικέι επωφελήθηκε την τραγική έξοδο του Πριζόφσκι και από κοντά «εκτέλεσε» ξανά τον Λεβαδειακό για το προβάδισμα της ομάδας του! Τα επόμενα λεπτά είχαν αρκετά νεύρα στον… ορίζοντα! Διότι αρχικά αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Χάβος και στη συνέχεια ο Κονέ για σκληρό μαρκάρισμα, αφήνοντας τον Λεβαδειακό με δέκα παίκτες στο 55’.

Αν και υπήρχε πάνω από μισή ώρα αγώνα για το φινάλε του αγώνα, δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση. Γιατί οι παίκτες του Καραγεωργίου δεν μπορούν να απειλήσουν έχοντας και αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ και ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός τακτικά, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο τέρμα, αν ο Μπόγιοβιτς κατάφερνε να «νικήσει» τον Πριζόφσκι. Έτσι το 2-0 έμεινε ως το τέλος με ακόμα μια σπουδαία εντός έδρας εμφάνιση για τα «καναρίνια».

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Λεβαδειακός για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (68’ Μπελόν), Μελισσάς (46’ Γκόλιας), Θεοδωρίδης (83’ Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς

Στον πάγκο: Τακίδης, Καλί, Σφακιανάκης, Ιωάννου

Λεβαδειακός(Καραγεωργίου): Πριζόφσκι, Μουλόπουλος, Ροτζέριο, Μάντζιος (77’ Βασιλείου), Σκέμπης, Μάγκας (59’ Πετράτσι), Ιωαννίδης (72’ Γιάντσης), Κονέ, Λυκογιάννης, Κάντζι

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Μπούστο, Ορτέγκα, Μανόλο

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.