Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τέρενς Κουΐκ σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε συνιστώσα της δραχμής – Δεν θα γίνουμε ποτέ ουρά σας (video)

Νοεμβρίου 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουΐκ σχετικά με την σκοπιμότητα της κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Είπε:

Καταφέρατε να συσπειρώσετε την συγκυβέρνηση του μνημονίου και αύριο το βράδυ αν πάρουν ψήφους εμπιστοσύνης να πανηγυρίζουν ως νικητές και να τους δώσετε έξι μήνες το φιλί της ζωής.

Ζητάτε να πέσει η κυβέρνηση χωρίς να έχετε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα. Ποιο είναι το πρόγραμμα σας;

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τουλάχιστον σε ό,τι αφορά και εμένα δεν θα γίνουμε ποτέ ουρά σας. Και δεν γίνεται γιατί εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο το ακολουθούμε πιστά από την ημέρα που τελείωσαν οι εκλογές τον Ιούνιο του 2011. Εσείς από τότε μέχρι τώρα μας έχει πιάσει ναυτία, δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι η θέση σας. Αύριο να ξέρετε ότι η ψήφος μου θα είναι ένα ισχυρό “ναι” στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για εκλογές έτσι ώστε να πάμε κάποια στιγμή σε μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού και εθνικής ενότητας. Και η ψήφος μου θα είναι ένα πολύ ισχυρό “όχι” σε αυτό το οποίο κάνατε, να δώσετε ένα φιλί της ζωής, θα είναι ένα ισχυρό όχι απέναντι σε ένα συστημικό και εν πολλοίς επικίνδυνο κόμμα, με τις διάφορες συνιστώσες που έχει: τη συνιστώσα της δραχμής, τη συνιστώσα που καταφέρεται εναντίον του κάθε επενδυτή, εκείνη που υπερασπίζεται τους κάθε λογής κατηγορούμενους για τρομοκρατικές ενέργειες” .

Δείτε το βίντεο:

koolnews

This entry was posted on Κυριακή, Νοεμβρίου 10th, 2013 at 11:24 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply