Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σοκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον τραυματισμό του Μαρινάκη

Νοεμβρίου 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σοκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον τραυματισμό του ΜαρινάκηΣοκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Μαρινάκης έπεσε στο έδαφος μετά από σύγκρουση στο αέρα κεφάλι με κεφάλι με τον Κύργια και για τρία περίπου λεπτά ήταν λιπόθυμος στο χορτάρι με τους γιατρούς του Παναθηναϊκού και του Άρη  να κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες για να τον συνεφέρουν. Ήταν στο 65’ του αγώνα, όταν σε μια σέντρα μέσα στην περιοχή του Άρη πήδηξαν μαζί ο Μαρινάκης με τον Κύργια και χτύπησαν τα κεφάλια τους.

Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, όμως ο Μαρινάκης λιποθύμησε. Οι συμπαίκτες του φώναζαν να έρθει γρήγορα κάποιος γιατρός από τον πάγκο. Πρώτος έφτασε πλάι του ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής και τον γύρισε στην θέση ασφαλείας προκειμένου να μην γυρίσει η γλώσσα του. Έφτασε και ο γιατρός του Παναθηναϊκού και προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν.

Όσο περνούσαν τα λεπτά και ο Μαρινάκης δεν επανέρχονταν, οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο άρχισαν να φοβούνται για το χειρότερο και αυτό αποτυπώνονταν στις αντιδράσεις τους. Μετά από τρία περίπου λεπτά και ενώ ο αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν ξυπνούσε, ζητήθηκε από το ασθενοφόρο να μπει στον αγωνιστικό χώρο για τον πάρει άμεσα και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Η διαφημιστική πινακίδα όμως δεν κουνιόταν και το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει τον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατέβαλαν απεγνωσμένες προσπάθειες να τραβήξουν τις διαφημιστικές πινακίδες, κάτι που έγινε όταν έφτασαν στο σημείο οι τεχνικοί του γηπέδου. Εικόνες ντροπής σε ένα γήπεδο της Super League εν έτη 2013. Ένας ποδοσφαιριστής να βρίσκεται αναίσθητος στο χορτάρι και το ασθενοφόρο να μην μπορεί να προσεγγίσει τον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά τέσσερα περίπου λεπτά την πτώση του, ο Μαρινάκης ξαναβρήκε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε με το ασθενοφόρο – το οποίο κατέστη τελικά δυνατό να μπει στον αγωνιστικό χώρο – σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. .

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της ομάδας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Αποφασίστηκε να παραμείνει ένα βράδυ για προληπτικούς λόγους για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι. Πάντως και ο Κύργιας με τον οποίο χτύπησε ο Μαρινάκης στην φάση του 56’ διαπιστώθηκε ότι υπέστη μια ελαφριά διάσειση.

«Αυτά είναι από τα δυσάρεστα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης είναι καλά. Θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και θα επιστρέψει στην συνέχεια στην Αθήνα» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

 

 

This entry was posted on Κυριακή, Νοεμβρίου 10th, 2013 at 07:07 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply