Με το δεξί ο Τσιώλης στον πάγκο του ΠΑΣ

Με το δεξί ο Τσιώλης στον πάγκο του ΠΑΣ με νίκη επί του ΟΦΗΝικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ομάδα της Ηπείρου με γκολ των Ντε Βινσέντι (63′) και Τσουκαλά (73′) επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» του ΟΦΗ με 2-1 (μείωσε στο 83′ ο Μακουκούλα), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, έκανε δεύτερη συνεχή νίκη και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο τέταρτο ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στο δίλεπτο 15′-17′, αρχικά με τον Μακρή να προλαβαίνει να κάνει την προβολή στην κεφαλιά-πάσα του Παπάζογλου και στη δεύτερη περίπτωση τον Τριποτσέρη να αστοχεί με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Η μετριότητα συνεχίστηκε και στο εναπομείναν διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, με τους καλά «μπλοκαρισμένους» γηπεδούχους να δημιουργούν την πρώτη ευκαιρία τους στο τελευταίο λεπτό του 45λεπτου, όταν το εκτός σουτ του Κοροβέση απέκρουσε δύσκολα ο Δασκαλάκης.

Πολύ πιο απειλητικός στην επανάληψη ο ΠΑΣ με την είσοδο του Τσάβες, έστειλε το πρώτο «μήνυμα» στους Κρήτες στο 59ο λεπτό με τον Ντε Βινσέντι, που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά από σέντρα του Ίλιτς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Αργεντινός άσσος δεν λάθεψε σε φάση-«καρμπόν» και βγαίνοντας εκ νέου ως κρυφός επιθετικός στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το πρώτο γκολ μετά τα περυσινά πλέι οφ.

Στο 71′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά το σουτ του Παπάζογλου από εξαιρετική θέση ήταν άστοχο και δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ «κλείδωσε» το παιχνίδι φτάνοντας στο 2-0 με νέα κεφαλιά, από τον Τσουκαλά αυτή τη φορά, σε φάουλ του Ντε Βινσέντι, για να μειώσει απλώς στο 83΄ ο Μακουκούλα, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κύζας (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζημόπουλος, Ντε Βισνέντι, Λίλα – Φραγκουλάκης, Τριποτσέρης, Μακρής

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87΄ Μπέριος), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (81΄ Στρούνα), Τζημόπουλος, Ντάσιος (46΄ Τσάβες), Ντε Βινσέντι

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (81΄ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69΄ Νιμανί), Φραγκουλάκης (57΄ Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.