Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Υπόσχεση για πριμ 1 εκατ. ευρώ από Μαρινάκη εν όψει ΠΑΟΚΤο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αν νικήσουν τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, την Κυριακή. Αυτό υποσχέθηκε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνδυασμό βέβαια με τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα οι παίκτες του θα έχουν καταφέρει το απόλυτο.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πριμ που θα έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Βρέντζος έχει ενημερώσει τους παίκτες για την πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ και εκείνοι απέκτησαν, πέρα από το βαθμολογικό και το γόητρο, ένα επιπλέον κίνητρο.

Μάλιστα ο Μίτσελ είναι σύμφωνος με την κίνηση αυτή της διοίκησης, αφού πέρα από το γεγονός ότι θα έχει βγει νικηφόρα μια τριάδα – φωτιά μέσα σε μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός θα έχει δώσει 15 επίσημα παιχνίδια μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, έχοντας χάσει μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς τους Ιμπαγάσα, Εντινγκά, Βάις και Ολαϊτάν, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Σούπερ Λιγκ.

Η «ερυθρόλευκη» προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Εν συνεχεία ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι την οποία αποτελούν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.