ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ - ΒΟΥΛΗΤην τοποθέτηση του, από το βήμα της Βουλής, κατέθεσε ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, “Ρυθμίσεις του Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης“, με αντικείμενο μία σειρά ρυθμίσεων που στόχο έχουν τον εκσυγχρονισμό ζητημάτων κατάστασης προσωπικού του Δημόσιου Τομέα.

Μεταξύ άλλων, εξορθολογίζεται το πλαίσιο των αδειών των δημοσίων υπαλλήλων, ενισχύεται η λειτουργία των πειθαρχικών συμβουλίων και διευκρινίζονται ζητήματα που αφορούν την αναστολή της αυτοδίκαιης αργίας, εισάγονται διατάξεις που αφορούν την Διαύγεια, το ΑΣΕΠ κ.λπ. Παράλληλα, στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται διατάξεις για διάφορα ζητήματα των Υπουργείων Ανάπτυξης, Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη και άλλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.