Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Τιμολέων Κοψαχείλης μιλά στη Βουλή για τον εκσυγχρονισμό ζητημάτων κατάστασης προσωπικού του Δημόσιου Τομέα… (video)

Νοεμβρίου 9th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ - ΒΟΥΛΗΤην τοποθέτηση του, από το βήμα της Βουλής, κατέθεσε ο βουλευτής του Ν. Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, “Ρυθμίσεις του Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης“, με αντικείμενο μία σειρά ρυθμίσεων που στόχο έχουν τον εκσυγχρονισμό ζητημάτων κατάστασης προσωπικού του Δημόσιου Τομέα.

Μεταξύ άλλων, εξορθολογίζεται το πλαίσιο των αδειών των δημοσίων υπαλλήλων, ενισχύεται η λειτουργία των πειθαρχικών συμβουλίων και διευκρινίζονται ζητήματα που αφορούν την αναστολή της αυτοδίκαιης αργίας, εισάγονται διατάξεις που αφορούν την Διαύγεια, το ΑΣΕΠ κ.λπ. Παράλληλα, στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται διατάξεις για διάφορα ζητήματα των Υπουργείων Ανάπτυξης, Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη και άλλων.

This entry was posted on Σάββατο, Νοεμβρίου 9th, 2013 at 09:07 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply