Η ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε πρώτα το Ρέντη

Αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ στη μισή Σούπερ ΛιγκΓια πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ από τον ΕΣΚΑΝ σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στου Ρέντη και του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Το πρωί της Πέμπτης, δόθηκε δείγμα από πέντε ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας (Σαλίνο, Μπονγκ, Μέγιερι, Ολαϊτάν και Γιαταμπαρέ) λίγο μετά την προπόνηση.

Λίγες ώρες αργότερα, οι ελεγκτές του ΕΣΚΑΝ, βρέθηκαν και στο προπονητικό κέντρο των «πράσινων» στο Κορωπί, όπου δείγμα έδωσαν έξι παίκτες, οι Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ζέκα, Λαγός, Καρέλης και Χουχούμης.

Επίσης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Λεβαδειακού στη Χαιρώνεια , όπου πραγματοποίησε αιφνίδιο έλεγχο ντόπινγκ.

Μετά από κλήρωση οι Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μπούστο, Ροτζέριο, Τσιντώτας και Γιάντσης έδωσαν δείγμα στους υπεύθυνους του τμήματος αντιντόπινγκ.

Aπό έλεγχο ντόπινγκ του ΕΣΚΑΝ πέρασαν επίσης και έξι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, οι Αργυρόπουλος, Γουμάγιας, Μπλάζεκ, Κανακούδης, Τσιλιγκίρης και Φαρινόλα.

Και στον Ασπρόπυργο βρέθηκε συνεργείο του ΕΣΚΑΝ και υπέβαλε κατόπιν κλήρωσης έξι ποδοσφαιριστές που Ατρόμητου σε έλεγχο ντόπινγκ, τους Νάστο, Λαζαρίδη, Καραγκούνη, Γεωργίου, Ιγκλέσιας, Σηφάκη.

Τέλος σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν και οι Αργυρόπουλος, Γουμάγιας, Μπλάζεκ, Κανακούδης, Τσιλιγκίρης και Φαρινόλα του Απόλλων Σμύρνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη διαδικασία έχει πραγματοποιηθεί και από την UEFA στον Ολυμπιακό.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.