Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά || Χρήστος Παπαστεργίου: Το ΠαΣοΚ θα ανακάμψει… (video)

Νοεμβρίου 8th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΓΡΕΒΕΝΑ 7/11/13Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Τοπικά ΜΜΕ, ο Χρήστος Παπαστεργίου, αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Μιλώντας την Πέμπτη (7/11) στα γραφεία του ΠαΣοκ Γρεβενών, το μέλος της Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ, παρουσία και του προέδρου της ΝΕ ΠαΣοΚ Δημητρίου Πρίντζα, δήλωσε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών σημειώνοντας ότι θα επιλεγούν οι καλύτεροι ενώ: «Γι αυτούς που… κάθονται στα πρώτα καθίσματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας ενδιαφέρει να επιστρέψουν. Αυτοί που είναι στα … μεσαία καθίσματα και πίσω, είναι καλοδεχούμενοι»…

Ο Χρήστος Παπαστεργίου  ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που έγινε την ίδια μέρα σε Δεσκάτη και Γρεβενά με θέμα: «Συζήτηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ για την χώρα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

This entry was posted on Παρασκευή, Νοεμβρίου 8th, 2013 at 08:26 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply