Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΕΡΤ εξέπεμψε έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Νοεμβρίου 8th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζει να μεταδίδει η ΕΤ3

Η ΕΡΤ εξέπεμψε έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Στον δρόμο έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν εκπομπή οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μετά την εκκένωση του κτιρίου από τα ΜΑΤ.

Το δελτίο ειδήσεων των 21:00 με παρουσιάστρια την Αγλαΐα Κυρίτση μεταδόθηκε μέσω της σελίδας της ΕΤ3 στο site των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ, ertopen. Η ΕΤ3 εξακολουθεί και εκπέμπει.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται την Πέμπτη έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Η κεντρική πύλη παραμένει κλειστή και φρουρείται από την Αστυνομία.

Η Μεσογείων ήταν κλειστή μέχρι τις 23:00, το ρεύμα καθόδου άνοιξε, ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα αναμένεται να δοθεί ολόκληρη στην κυκλοφορία.

Παράλληλα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επέμβαση της αστυνομίας στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή πραγματοποιείται και έξω από το κτίριο της ΕΤ-3 στη Λεωφόρο Στρατού, στη Θεσσαλονίκη.

Έξω από τα γραφεία της ΕΡΑ Ηρακλείου συγκεντρώθηκαν διαδηλωτές, διαμαρτυρόμενοι για την επέμβαση στην ΕΡΤ. Μηχανοκίνητη πορεία προς τα γραφεία της ΕΡΑ Ηρακλείου οργάνωσε και το ΠΑΜΕ.

Επίσης, πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και στους δρόμους της Πάτρας.

Παρακολουθήστε τη μετάδοση στο παρακάτω link

δολ

This entry was posted on Παρασκευή, Νοεμβρίου 8th, 2013 at 07:43 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply