Αρνήθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης τις σε βάρος του κατηγορίες απολογούμενος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Ο ίδιος έκανε λόγο για σχέδιο και εξέφρασε την ελπίδα να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό προτού πεθάνει. Απέδωσε δε την άνοδο της Καβάλας, της οποίας ήταν πρόεδρος, στην Α΄ Εθνική στην καλή αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Χαρακτηρίζοντας τα Σκόπια “προάστιο του Κιλκίς” ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν κρύφτηκε από τη Δικαιοσύνη. Είπε μάλιστα πως βρισκόταν σε απόσταση 20 λεπτών από τη Θεσσαλονίκη και θα επέστρεφε, ενώ τόνισε: “Εγώ φταίω, και τώρα πληρώνω τα λάθη μου, όπως πρέπει να κάνουν όλοι οι άνδρες. Δέχθηκα τις λάθος συμβουλές ενός ατόμου, που δεν είναι σήμερα εδώ. Ζητώ συγγνώμη από τον ανακριτή, γιατί τον εξέθεσα με τη φυγή μου“.

Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στον γιο του Σταύρο, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο εδώλιο και αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, και υποστήριξε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να προβεί στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

“Είμαι πολύ περήφανος για τον γιο μου και για τις σπουδές του. Ο Σταύρος σπούδασε στα καλύτερα πανεπιστήμια. Ο Σταύρος και ο προπονητής της Καβάλας είναι ανίκανοι να κάνουν αυτά που λέει το κατηγορητήριο. Αυτοί είναι για κανένα λούνα παρκ, για να παίξουν με τα αυτοκινητάκια, όχι για εγκληματική οργάνωση”, είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Ψωμιάδης.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.