Ρίγη ανατριχίλας και έναν «κόμπο» στο λαιμό φέρνουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς την Εισαγγελία Ρόδου σχετικά με την υπόθεση των σεξουαλικών οργίων στα οποία εξανάγκαζαν ένα κορίτσι από τα 14 του χρόνια η ίδια του η μάνα και ο πατριός του. Τα όσα ξεστόμισε το κορίτσι άφησαν με το στόμα ανοιχτό ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ακόμη και η ίδια η μητέρα ασελγούσε στο άγουρο κορμί του παιδιού της!

Η μαθήτρια αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι-κολαστήριο όπου επί σχεδόν πέντε χρόνια ζούσε εφιαλτικές στιγμές και να κάνει καταγγελία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Αστυνομία. Στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο 51χρονος φορτηγατζής είχε μαζί της ακόμα και παρά φύσιν επαφές, ενώ της πρόσφερε κάνναβη προκειμένου να είναι… χαλαρή την ώρα που τη βίαζε!

Η πρώτη φορά

Οπως είπε, όλα άρχισαν λίγο αφότου συμπλήρωσε τα 13. Τότε η μητέρα της μπήκε στην τουαλέτα του σπιτιού όπου βρισκόταν και της ανακοίνωσε ότι την επομένη θα πήγαινε στο δωμάτιό της ο σύντροφός της για να της κάνει έρωτα.

Οταν είδε ότι η μικρή γούρλωσε τα μάτια, έσπευσε να της διευκρινίσει ότι δεν υπήρχε λόγος να ανησυχεί, αφού δεν ήταν κακό! Πράγματι, την άλλη μέρα ο 47χρονος τότε άνδρας άνοιξε την πόρτα του δωματίου της ανήλικης και της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της! Εκείνη υπάκουσε και όταν έμεινε με τα εσώρουχα, ο άνδρας όρμησε πάνω της προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις δίχως να κάνει σεξ μαζί της, και αυτό γιατί η μητέρα της του είχε ζητήσει να περιμένει λίγο ακόμα.

Λίγες ημέρες μετά, αφού ενημέρωσε ξανά την κόρη της για τη νέα επίσκεψη, ο άνδρας μπήκε στο παιδικό δωμάτιο και τη βίασε. Οπως είπε η ανήλικη, εκείνη τη μέρα δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί ακριβώς και άρχισε να αντιδρά όταν πέρασε λίγος καιρός. Η μητέρα της, εξοργισμένη που αντιδρούσε, άρχισε να την τιμωρεί αφήνοντάς τη νηστική, ενώ μαζί με τον σύντροφό της της απαγόρευαν να έχει σχέσεις με αγόρια! Εξάλλου, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φορτηγατζής προσπαθούσε -παρουσία της μητέρας της- να την εξαναγκάσει σε παρά φύσιν συνουσία και στοματικό έρωτα, απειλώντας την πως αν μιλούσε στην Αστυνομία, θα τη σκότωνε, αφού είχε «κολλητούς» αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στην κόλαση που βίωνε λίγες ημέρες μετά τα 18α γενέθλιά της, στις 3 Οκτωβρίου. Εφυγε από το παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι και πήγε να μείνει σε μία φίλη της. Την περασμένη Τετάρτη εμφανίστηκε σε επιτελή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και του εκμυστηρεύτηκε όσα υπέφερε κατ’ εξακολούθηση από τον σύντροφο της μητέρας της και την ίδια.

Για πέντε χρόνια

Στο κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 51χρονου φέρεται ότι τα τελευταία πέντε χρόνια (έως τις 24 Οκτωβρίου 2013) και ενώ συνοικούσε με τη θυγατέρα της συντρόφου του και συγκατηγορουμένης του, ενώ αυτή ήταν 13 έως 18 ετών ερχόταν σχεδόν καθημερινά σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέλησή της. Ο εισαγγελέας σε συνεννόηση με την ανακρίτρια εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης εναντίον του ζευγαριού, το οποίο συνελήφθη λίγη ώρα πριν από την αναχώρησή του από το νησί για την Παναγιά της Τήνου προκειμένου να εκπληρώσει… τάμα! Οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.