Πέμπτη και Κυριακή αντίστοιχα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τα ματς με Μακάμπι και ΟλυμπιακόΤο απόγευμα της Τρίτης ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του, με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για την εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση την Πέμπτη (7/11) με την Μακάμπι Χάιφα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα «πετάξει» την Τετάρτη το πρωί με πτήση τσάρτερ, για το Ισραήλ, από όπου θα επιστρέψει την Παρασκευή (8/11) στην Αθήνα και θα παραμείνει για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Στο πρόγραμμα δε συμμετείχε ο Πάμπλο Γκαρσία, λόγω ενοχλήσεων που εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν στη γάμπα, ενώ προληπτικά έμεινε εκτός, εξαιτίας ελαφρών ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ο Σβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Μιγκέλ Βίτορ, λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, βρίσκεται από σήμερα με άδεια στην Πορτογαλία, όπου και θα συνεχίσει να κινείται με πρόγραμμα θεραπείας. Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα υπολογίζεται εκ νέου από την τεχνική ηγεσία για το ματς της 12ης αγωνιστικής (24/11) με τον Αρη.

Στην αποστολή για τη διπλή υποχρέωση με την Μακάμπι και τον Ολυμπιακό, συμπεριλήφθηκαν οι: Χακόμπο, Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.