Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ένταξη του έργου «Μετεγκατάσταση σεισμοπλήκτων Οικισμών Νομού Γρεβενών στη Θέση Πατώματα»

Νοεμβρίου 6th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Επιλύεται οριστικά ένα μακροχρόνιο πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας των Γρεβενών με την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου «Μετεγκατάσταση σεισμοπλήκτων Οικισμών Νομού Γρεβενών στη Θέση Πατώματα».

Το έργο αν και ξεκίνησε το 2007 αντιμετώπισε πρόβλημα χρηματοδότησης που με πολιτική απόφασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επιλύθηκε με διάθεση πόρων από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 3.997.000,00 ευρώ που περιλαμβάνει την δημιουργία των υποδομών για τα 181 (Ά Φάση) από τα συνολικά 347 οικόπεδα του Οικισμού, δηλαδή την κατασκευή εσωτερικής και εξωτερικής οδοποιίας με την δημιουργία ισόπεδου κόμβου, εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης ακάθαρτων, ομβρίων, ύδρευσης με τον υδατόπυργο καθώς και τον εξωτερικό φωτισμό τόσο του οικισμού όσο και του κόμβου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, Νοεμβρίου 6th, 2013 at 14:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply