Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγκλονίζει ο πατέρας του Γ. Φουντούλη: Μας διέλυσαν, μας ρήμαξαν τη ζωή

Νοέμβριος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Μου είπε πως πάει για καφέ…»

«Μας ρήμαξαν την οικογένεια… Τι κατάλαβαν; Νίκησαν το φασισμό; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή;» αναρωτιέται ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του νεκρού Γιώργου Φουντούλη, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο.

Ο πατέρας του Γιώργου, Λάμπρος Φουντούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 δήλωσε συγκλονίζοντας: «Σκότωσαν το παιδί μας. Ένα παιδί αθώο, το καλύτερο παιδί. Για καφέ πήγε κι ανέβηκε να ακούσει την ομιλία εκέι γιατί είχανεμία ομιλία εκεί και κατέβαιναν τα παιδιά να φύγουν και τους γάζωσαν. Ήταν δολοφόνοι, θέλανε να σκοτώσουν το παιδί… Το σκότωσαν πισώπλατα. Έπεσε κάτω και του έριξαν τη χαριστική βολή στο κεφάλι. Ηταν επαγγελματίες δολοφόνοι αυτοί. Ποιος τους έβαλε; Το παιδί μου δεν ήταν φασίστας, ήταν ένα παιδί που αγαπούσε όλο τον κόσμο και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα παιδί άγιο δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι. Και μας το σκοτώσαν έτσι άνανδρα και ύπουλα… Τι έκαναν; Νίκησαν το φασισμό που σκότωσαν το παιδί μου; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή; Τι ήταν για τη Χρυσή Αυγή το παιδί μου; Τίποτα δεν ήταν. Ένας ψηφοφόρος απλός ήταν, ένα μέλος. Είχε γραφτεί και πήγαινε και παρακολουθούσε τις ομιλίες. Τίποτα άλλο, καμία άλλη συμμετοχή».

Μάλιστα ο πατέρας του δολοφονηθέντος Γιώργου Φουντούλη είπε πως είχε προειδοποιήσει τον γιο του να μην πηγαίνει στα γραφεία της οργάνωσης καθώς αποτελούσαν στόχο.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο γιος του του είχε απαντήσει: «Δε γίνεται τίποτα μπαμπά, πάμε ακούμε και φεύγουμε, πάμε για καφέ από κάτω.

Ο Γιώργος είχε μία αδερφή με ειδικές ανάγκες για την οποία αποτελούσε στήριγμα. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο πατέρας του: «Έχουμε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες. Μετά από δυο χρόνια κάναμε τον Γιώργο. Ένα γερό παιδί με λαχτάρα και χαρά που ήταν όλη μας η ζωή και μας το σκοτώσαν εέτσι άδικα. Ήταν το στήριγμα στην αδερφή του και μας κατέστρεψαν την οικογένειά μας. Μας διέλυσαν, μας ρήμαξαν τη ζωή».

πρώτο θέμα

This entry was posted on Δευτέρα, Νοέμβριος 4th, 2013 at 09:42 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply