Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποκαλύψεις Μπολτ για… γυναίκες και μαριχουάνα

Νοεμβρίου 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Στην αυτοβιογραφία του…

Αποκαλύψεις Μπολτ για... γυναίκες και μαριχουάναΣημαντικές αποκαλύψεις κάνει ο Γιουσέιν Μπολτ στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Σαν κεραυνός» (Come il fulmine).

Ο Τζαμαϊκανός ταχύτερος άνθρωπος  στην ιστορία μιλάει για την εμπειρία του να καπνίσει μαριχουάνα σε νεαρή ηλικία, αλλά και για το γεγονός ότι οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια του από την στιγμή που έγινε διάσημος.

«Μπορούσα να έχω οποιαδήποτε γυναίκα ήθελα. Πήγαινα σε ένα νυχτερινό κέντρο και σκεφτόμουν: ‘Χμ, ποια να διαλέξω; Εσένα; Εσένα; Όχι, εσένα! Έλα’. Για έναν άνδρα, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αισθανόμουν σαν ένα μικρό παιδί σε ένα κατάστημα με καραμέλες…» τονίζει.

Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Γιουσέιν Μπολτ:

Για το ότι δοκίμασε μαριχουάνα σε νεαρή ηλικία: “Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ακατάλληλο για έναν ολυμπιονίκη. Το έχω κάνει μόνο μία φορά και το έχω μετανιώσει. Όταν έπαιζα μπάλα με φίλους, στο πάρκο υπήρχε πάντα μία ομάδα παιδιών που κάπνιζαν. Μία ημέρα υπέκυψα στον πειρασμό αλλά μόλις δοκίμασα σκέφτηκα πως ήταν αηδιαστικό. Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος, το αποτέλεσμα ήταν δυνατό και υπέφερα από ιλίγγους”.

Για τη σχέση του με το ωραίο φύλο: “Οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια μου, κυρίως από τη στιγμή που έγινα επαγγελματίας αθλητής. Δεν ήταν κάτι το νέο για μένα αλλά μετά το Πεκίνο η κατάσταση άλλαξε. Μπορούσα να έχω οποιαδήποτε γυναίκα ήθελα. Πήγαινα σε ένα νυχτερινό κέντρο και σκεφτόμουν: “Χμ, ποια να διαλέξω; Εσένα; Εσένα; Όχι, εσένα! Έλα”. Για έναν άνδρα, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επιπλέον, ήμουν 22 ετών και ήμουν γεμάτος από ζωή. Αισθανόμουν σαν ένα μικρό παιδί σε ένα κατάστημα με καραμέλες”.

Για το όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής: “Το ξέρω, μοιάζει με τρέλα. Εγώ όμως το βλέπω έτσι: ένας προπονητής θα έπρεπε να δώσει μία ευκαιρία σε έναν παίκτη. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι αρκετά τυχερός για να παίξω σε μία αγγλική ομάδα”.

δολ

This entry was posted on Δευτέρα, Νοεμβρίου 4th, 2013 at 18:02 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply