«Μεθυσμένοι» ΑΕΚτζήδες!Μπροστά σε περίπου 20.000 φίλους της που έστησαν νέο πανηγύρι στο ΟΑΚΑ, η «Ένωση» δεν τους άφησε παραπονεμένους κι έφτασε σε ένα χορταστικό 3-0 επί της Τριγλίας Ραφήνας.

Τα γκολ των Κορδέρο (10’), Ντακόλ (54’) και Μπρέσεβιτς (56’) και το ωραίο θέαμα που προσέφερε η ομάδα του Δέλλα υπέγραψαν την καλύτερή της φετινή εμφάνιση κι έδωσαν αφορμή για αποθέωση στο τέλος του ματς.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Πώς έπαιξε

Δυο ερωτηματικά υπήρχαν για την ενδεκάδα της ΑΕΚ πριν το ματς: Ποιος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια και ποιος εκ των Μπρέσεβιτς-Ράμα θα πάρει την τέταρτη θέση ξένου. Με τον Δέλλα λοιπόν να διατηρεί βασικό τον Καραγκιολίδη και να προτιμά τον Κροάτη επιθετικό για τη γραμμή κρούσης, το 4-4-2 της «Ένωσης» διαμορφώθηκε ως εξής:

Τερματοφύλακας ο Καραγκιολίδης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Πεταυράκης, Σταθάκης, Ρόβας και Αργυρίου. Στα χαφ βρέθηκαν οι Γεωργέας-Κορδέρο, στα άκρα οι Γροντής (αριστερά), Πόποβιτς (δεξιά) και ο Ντακόλ κινούνταν λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Μπρέσεβιτς.

Το ματς

Καιρός ηλιόλουστος. Εξέδρες (αρκετά) γεμάτες. Κόσμος με διάθεση να μη σταματήσει ούτε λεπτό να τραγουδάει. Η ΑΕΚ είχε -και πάλι- όλα τα… υλικά που χρειαζόταν για να «ζωγραφίσει» στο γήπεδο. Και έδειξε αρκετά διατεθειμένη να το κάνει. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Καλούς συνδυασμούς. Αδιανόητα αεικίνητο τον Γεωργέα. Ποιοτικό τον Γροντή. Και… σκόρερ τον Κορδέρο.

Το γκολ του Ισπανού (που είδε την μπάλα στο πιάτο του μετά την απόκρουση σε κεφαλιά του Μπρέσεβιτς) έκανε ακόμα πιο άνετους τους «κιτρινόμαυρους». Τους έσπρωξε όμως να ψάχνουν το «κάτι παραπάνω». Με αποτέλεσμα να μη μεταφράζουν σε ευκαιρίες την απόλυτη υπεροχή τους. Κι όταν το έκαναν, να μην τις εκμεταλλεύονται (όπως σε αμαρκάριστη κεφαλιά του Ντακόλ).

Αυτή τη χαλαρότητα όμως η ΑΕΚ την άφησε στ’ αποδυτήρια. Γιατί όταν επέστρεψε από ‘κει ήταν… αφιονισμένη. Έτοιμη να προσφέρει το θέαμα που είχε υποσχεθεί. Έτσι, ο Γροντής ξεκίνησε να μοιράζει γκολ. Ο Ντακόλ έβαζε το ένα απ’ τα δυο. Ο Μπρέσεβιτς το ‘βαζε έστω και με τη δεύτερη. Οι μπάλες άρχισαν να… σφυρίζουν γύρω απ’ την αντίπαλη εστία. Κι ο κόσμος της άρχισε να παραληρεί.

Ενώ λοιπόν στην εξέδρα γινόταν… κύμα (με τους οπαδούς της Τριγλίας να συμμετέχουν κι εκείνοι), στο γήπεδο η ΑΕΚ ηρεμούσε. Έπαιζε στο ρελαντί. Έβρισκε ευκαιρία να ξανανιώσει δικό της τον Ανάκογλου (που μπήκε αλλαγή). Και μετά από 4-5 ακόμα ευκαιρίες να ξεχειλώσει το σκορ, απλά απολάμβανε την αποθέωση του κόσμου, που δεν ξεκολλούσε ούτε στη λήξη απ’ τις εξέδρες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Σταθάκης, Ρόβας, Πεταυράκης, Γεωργέας, Κορδέρο, Γροντής, Πόποβιτς (81’ Πόποβιτς), Ντακόλ (87’ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (73’ Ανάκογλου)

Στον πάγκο έμειναν οι: Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Βούρας, Καζβιρόπουλος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Τσέπας (30’ Σκαφίδας), Τσιτόφωτος, Ράμο (85’ Φελέκης), Γκίκας, Μάντζης, Μουλλάκης (75’ Σταμπέλος), Ζέκιο

Στον πάγκο έμειναν οι: Αλεβίζος, Κύρκος, Κόρακας, Βουλωμένος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ψυχούλας (Εύβοιας)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Τα γκολ του αγώνα:

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.