Ο ΠΑΟΚ της… ανατροπής, «γύρισε» και το ματς με τον Εργοτέλη

Ο ΠΑΟΚ της... ανατροπής, «γύρισε» και το ματς με τον Εργοτέλη
Στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με φάουλ του Βούκιτς, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να νικήσει μέσα στην Τούμπα με 2-1 τον Εργοτέλη, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Βερπακόφσκις στο 13΄ και ο Κατσουράνης είχε ισοφαρίσει στο 64΄.Πριν καλά-καλά πάρει ρυθμό το ματς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να «παγώσουν» την Τούμπα, καθώς στην πρώτη καλή φάση στο 13΄, ο Μπουχαλάκης με εξαιρετική πάσα «βρήκε» τον Βερπακόφσκις κι αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους και τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν, όπως στο 17΄ την κεφαλιά του Κατσικά (άουτ), στο 18΄ το σουτ του Λούκας (άουτ), στο 25΄ το πολύ καλό σουτ του ίδιου παίκτη στη γωνία, στο 38΄ το φάουλ του Λίνο και στο 39΄ το σουτ από κοντά του Νίνη (όλα τα απέκρουσε ο Αθανασίου). Στο ενδιάμεσο (35΄) ο ΠΑΟΚ «έχασε» τον Βίτορ που τραυματίστηκε, ενώ στο 45΄ ο Διαμαντάκος παρ’ ολίγο να κάνει το 0-2, όταν «χόρεψε» την άμυνα του «Δικεφάλου», αλλά σούταρε ελάχιστα άουτ.

Τελικά, η υπεροχή του ΠΑΟΚ αξιοποιήθηκε με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών στο β΄ ημίχρονο κι αφού είχε προηγηθεί στο 60΄ άλλο ένα σουτ του Βούκιτς από καλή θέση, που έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο, στο 64΄ και σε εκτέλεση φάουλ του Λίνο από αριστερά, ο Κατσουράνης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 71΄ ο Εργοτέλης παρ’ ολίγο να «ξαναπαγώσει» την Τούμπα, καθώς έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία, όταν αρχικά ο Χακόμπο απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Πελέ και αμέσως μετά ο Διαμαντάκος απέτυχε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ενίσχυσαν το κέντρο της άμυνάς τους, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους και στο 89΄ αποφεύχθηκε το «έμφραγμα», όταν ο Χακόμπο απέκρουσε το σουτ από κοντά στο Χαντί.

Για να έρθει κυριολεκτικά η τελευταία φάση του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει ένα φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή και τον Βούκιτς να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, για να λυτρώσει έτσι την ομάδα του σε μια μέρα, όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μια αγωνιστική πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Εργοτέλης για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κερκύρας)

Κίτρινες: Λίνο – Χαντί, Κοιλιάρας, Καρντόσο, Πελέ, Μεχία

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ (35΄ Λόπεθ), Κατσουράνης, Λάζαρ, Νίνης (53΄ Βούκιτς), Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (75΄ Νέτσιντ).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Κοιλιάρας, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πελέ, Καρντόσο (69΄ Κοζορώνης), Μπουχαλάκης (81΄ Σαρρής), Χαντί, Βερπακόφσκις (74΄ Ρομάνο), Διαμαντάκος.

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.