18 εκατ. ευρώ!!!
Ο Ροναλντίνιο θέλει... τον ουρανό με τ'άστρα από τη ΜπεσίκταςΤο ποσό των 12 εκατ. ευρώ (+4 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής +2 εκατ. ευρώ μπόνους για τον μάνατζερ και αδελφό του Ασίς) ζητεί από την διοίκηση της Μπεσίκτας ο Ροναλντίνιο, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την τούρκικη ομάδα!

Η Μπεσίκτας προσέγγισε ξανά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και για ακόμα μια φορά άκουσε τις… τρελές απαιτήσεις του παίκτη, με τον οποίο δεν έφτασε σε συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι.

Η νέα συνάντηση των Τούρκων με τον αδελφό και μάντζερ του Ροναλντίνιο, Ασίς, έγινε στο Μόναχο με σκοπό να συζητήσουν για μια ενδεχόμενη μετακίνηση για τον Ιανουάριο, οπότε και εκπνέει το συμβόλαιο του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Η πλευρά του «Ρόνι» ζήτησε: 12 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, μπόνους μεταγραφής 4 εκατ. ευρώ, μπόνους για τον μάνατζερ και αδερφό του (Ασίς) ύψους 2 εκατ. ευρώ αλλά και ακριβά αυτοκίνητα, ένα πολυτελές σπίτι και εισιτήρια πρώτης θέσης για την Βραζιλία για έξι φορές το χρόνο!

Απομένει να δούμε αν η Μπεσίκτας αποφασίσει να ικανοποιήσει τις τρελές απαιτήσεις του Ρόναλντίνιο…

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.