Μητέρα Αλέξανδρου: «Να μη χυθεί άλλο αίμα- Δεν θα αντέξω να χάσω και άλλο παιδί»…

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 29χρονου ΑλέξανδρουΚρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”, μετά από χειρουργική αντιμετώπιση των τραυμάτων του στη θωρακική και κοιλιακή χώρα. Ο 29χρονος τραυματίστηκε σοβαρά χθες, από τα πυρά αγνώστων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου έπεσαν νεκροί δύο νεαροί άνδρες.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο 29χρονος κρίνεται αιμοδυναμικά ασταθής και η μεγαλύτερη ανησυχία των γιατρών είναι το ενδεχόμενο πνευμονικού οιδήματος.

Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό δελτίο που εξέδωσε το νοσοκομείο, δεν κρίνεται απαραίτητη οποιαδήποτε άλλη χειρουργική παρέμβαση.

Το νοσοκομείο εξακολουθεί να χαρακτηρίζει κρίσιμη την κατάστασή του και θα επανέλθει με νεότερο ιατρικό δελτίο, εφόσον υπάρχει αξιοσημείωτη μεταβολή.

Μητέρα Αλέξανδρου: «Να μη χυθεί άλλο αίμα- Δεν θα αντέξω να χάσω και άλλο παιδί»

Συγκλονίζει η έκκληση της μητέρας του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την χθεσινή δολοφονική επίθεση εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο. «Να είμαστε όλοι ενωμένοι, να μην χυθεί άλλο αίμα», λέει η μητέρα.

Μητέρα Αλέξανδρου: «Να μη χυθεί άλλο αίμα- Δεν θα αντέξω να χάσω και άλλο παιδί»

«Προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο. Δίνει μεγάλη μάχη, το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ. Ο Θεός να προστατέψει εκείνον και όλα τα παιδιά του κόσμου. Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη, αγκαλιασμένοι. Να μην χυθεί άλλο αίμα…Να μην χάσει άλλη μάνα το παιδί της».

Αυτή ήταν η συγκλονιστική έκκληση της μητέρας του 29χρονου τραυματία, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΙ για τον γιο της, λέγοντας ότι ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, οικογενειάρχης (είναι πατέρας ενός παιδιού 2 ετών).

«Ήταν εκείνος που ειδοποίησε την σύζυγό του, καλώντας την από το κινητό, ενόσω είχε ακόμη τις αισθήσεις του και την ενημέρωσε ότι μεταφέρεται στο νοσοκομείο», αναφέρει η κ. Όλγα, η οποία αποκαλύπτει ότι έχει ήδη χάσει ένα παιδί, έναν γιο που «έφυγε» στα 28 του έτη από μεσογειακή αναιμία.

Μητέρα Αλέξανδρου: «Να μη χυθεί άλλο αίμα- Δεν θα αντέξω να χάσω και άλλο παιδί»

«Δεν θα άντεχα μια ακόμη απώλεια» λέει η μητέρα, επαινώντας παράλληλα την ομάδα των γιατρών για την τιτάνια προσπάθεια που κάνουν ώστε να κρατήσουν το γιο της στην ζωή.

Σε άλλες δηλώσεις της που μετέδωσε το Mega, η μητέρα του Αλέξανδρου τόνισε ότι «είναι πολύ λυπηρό ο Έλληνας να χτυπά τον Έλληνα» και είπε ότι ο γιος της βρέθηκε στο «λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή», διευκρινίζοντας ότι το παιδί της δεν είχε ενεργό ρόλο στην Χρυσή Αυγή, απλώς πήγαινε στα γραφεία «αραιά και που, μια φορά το μήνα, για να ενημερωθεί και επειδή του άρεσε η ιστορία».

«Τα παιδιά βρέθηκαν στην καφετέρια. Ήπιαν ένα καφεδάκι, σηκώθηκαν να προχωρήσουν προς την είσοδο των γραφείων. Εκεί παρουσιάστηκε με ταχύτητα, μια μεγάλου κυβισμού μηχανή, τα αιφνιδίασαν τα παιδιά, κατέβηκαν κάτω οι κύριοι αυτοί, τους γάζωσαν…Πήγε κάτι να ψιθυρίσει ο Αλέξανδρος, όμως έχασε τις αισθήσεις του…» σημείωσε η κ. Όλγα.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.