Πριν δέκα περίπου μέρες έγινε το Σ.Τ.Ο (Συντονιστικό Τοπικό Όργανο) του Δήμου Γρεβενών για τα έκτακτα καιρικά χειμερινά φαινόμενα περιόδου 2013-2014.

Την Παρασκευή (01/11) έγινε το Σ.Ν.Ο (Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο) της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.Η Λέσχη 4χ4 Γρεβενών ως Εθελοντική Ομάδα,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι δίπλα στις τοπικές αρχές και στους πολίτες του νομού Γρεβενών και της ευρύτερης περιοχής,για να προσφέρει όποια δυνατή βοήθεια.

Να επισημάνουμε ότι 11 μέλη της Λέσχης έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης,σε Ορεινή Διάσωση, Πρώτες Βοήθειες και επιπλέον με τα πλήρως εξοπλισμένα οχήματα 4χ4 και δίκυκλα εκτός δρόμου που διαθέτουμε μπορούμε να κινηθούμε με άσχημες καιρικές συνθήκες σε δύσβατα μέρη.

Εδώ θα θέλαμε να Ευχαριστήσουμε το Δήμο Γρεβενών και το Δημοτικό Συμβούλιο,που από τη στιγμή που ενταχθήκαμε στα μητρώα της Πολιτικής Προστασίας με αρ.μητρώου 5/2012, μας στηρίζει και οικονομικά, εξασφαλίζοντας έτσι την αγορά υλικών που είναι αναγκαία για της δράσεις της Πολιτικής Προστασίας.

Καραχατζής Φώτιος
Πρόεδρος Λέσχης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.