Ένα βίντεο 37 δευτερολέπτων μας δείχνει πως μια γυναίκα της “διπλανής πόρτας” μπορεί να αποκτά τέλειες αναλογίες, εκπληκτικά μαλλιά και τα ιδανικά χαρακτηριστικά προσώπου.

Το μόλις λίγων δευτερολέπτων κλιπ που δημιουργήθηκε από το GlobalDemocracy.com, δείχνει ένα κορίτσι με σχετικά μέση εμφάνιση να μετατρέπεται σε πρότυπο γοητείας με τη βοήθεια ενός κομμωτή και ενός make – up artist και φυσικά με την… ευλογία του Photoshop.

Αρχικά στο στούντιο ρυθμίζεται ο φωτισμός, κάνοντας τα χαρακτηριστικά της να φαίνονται αδύνατα. Στη συνέχεια ο make – up artist με τη βοήθεια των καλλυντικών βάζει τις πινελιές του.

Στη συνέχεια παίρνει σειρά ο φωτογράφος, ο οποίος δίνει την πρώτη ύλη στον άνθρωπο αυτό που με τη βοήθεια του Photoshop επιτυγχάνει τη ψηφιακή βελτίωση στο πρόσωπο και το σώμα του μοντέλου.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το μοντέλο στην τελική φωτογραφία δεν έχει καμία απολύτως ομοιότητα με τη γυναίκα που φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο.


Time lapse video shows radical effect of… από stefanelonikitelo

news247, DailyMail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.